PAUL.TOPS bvba
PAUL.TOPS bvba

WANDEN

Wil je een kamer opsplitsen in 2 delen? Heeft jouw woning lelijke muren of wil je die leidingen verbergen? Dat is allemaal mogelijk met gyprocwanden, geplaatst door PAUL.TOPS bvba.

 

Wij plaatsen gyproc scheidingswanden, speciaal om een ruimte op te splitsen in meerdere kamers. Wij verzorgen ook de plaatsing van binnendeuren om de nieuwe ruimte toegankelijk te maken. Bij het plaatsen van gyproc scheidingswanden zorgen wij er ook voor dat alle leidingen netjes in deze wanden geplaatst worden zodat er later geen breekwerk nodig is.

 

Een gyproc voorzetwand is dan weer dé ideale oplossing om oude muren met een oneffen oppervlak of muren in slechte staat te verbergen.  Gyproc voorzetwanden worden ook gebruikt voor het isoleren van bestaande muren, zowel akoestisch als warmte-isolerend. Ook hier worden alle leidingen mooi en makkelijk in weggewerkt.

 

Met onze gyproc scheidings- en voorzetwanden zorgen we voor muren met een mooie egale afwerking die op deze manier onmiddellijk schilderklaar zijn.

 

Interesse in gyproc wanden voor je nieuwbouwwoning of renovatieproject? Contacteer ons vandaag nog en wij komen graag bij je langs voor advies, opmetingen en een vrijblijvende offerte.

Perfect afgewerkte muren die schilderklaar zijn?

Paradijs 24

2360 Oud-Turnhout

PAUL.TOPS bvba

Gsm: +32 (0)477 / 291 972

E-mail : info@paultops.be