PAUL.TOPS bvba
PAUL.TOPS bvba

GIETVLOEREN

Heb je graag een naadloze strakke vloer in je nieuwbouwwoning of renovatieproject? Dat kan perfect, met de gietvloeren van PAUL.TOPS bvba.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing van polyurethaan en epoxy gietvloeren. Deze moderne en duurzame gietvloeren zijn mogelijk in alle ruimtes van je woning, woonkamer, keuken, hal, badkamer, slaapkamers, … Indien gewenst, kunnen wij ook uw trap en douchewanden op dezelfde manier behandelen zodat het volledige interieur één mooi, strak geheel vormt.

 

Voor renovatieprojecten bestaat de mogelijkheid om een gietvloer aan te brengen op een bestaande tegelvloer.  Hierdoor is breekwerk overbodig en bespaar je op tijd en op kosten. Onze polyurethaan gietvloeren zijn perfect mogelijk in combinatie met vloerverwarming.

 

Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast en hygiënisch en zowat verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren. Kies je voor een matte of dual tone vloer? Met of zonder antislipeffect? De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Contacteer ons vandaag nog en wij komen graag bij je langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken.

Een moderne vloer in een tof kleurtje?

Paradijs 24

2360 Oud-Turnhout

PAUL.TOPS bvba

Gsm: +32 (0)477 / 291 972

E-mail : info@paultops.be